Welkom bij Combikracht !
Binnenkort meer informatie .... aan deze pagina wordt gewerkt !

Wie is Combikracht ?
Combikracht personenvervoer is eencsamenwerkingsverband tussen Taxibedrijf De groen B.V. uit Roosendaal en Taxi- & Garagebedrijf Goverde B.V. uit Zevenbergen en verzorgt regiefuncties voor diverse opdrachtgevers in een groot deel van Nederland. Hiervoor is een operationele centrale ingericht in Zevenbergen.

Algemeen

Combikracht personenvervoer is een vervoersregisseur bij uitstek. Voor verschillende opdrachtgevers verzorgen wij het in kaart brengen, plannen en oplossen van de vervoers- en parkeerproblematiek. Niet alleen voor evenementen of feesten kan dit een uitkomst zijn maar zeker ook voor langdurige projecten kunnen wij een oplossing op maat leveren.

Uiteraard behoort personenvervoer, van en naar elke bestemming in Nederland ook tot de mogelijkheden. Wij hebben de beschikking over een landelijk dekkend netwerk. Wij kunnen u dan ook altijd een passend voorstel doen. Door onze goede contacten met tal van taxibedrijven kunnen wij snel en de meest  voordelig oplossing aanbieden.

Landelijk netwerk
Ons netwerk bestaat uit kwalitatief goede (taxi)bedrijven.
Uw lokale of nationale vervoeropdracht is bij Combikracht in goede handen.

Combikracht personenvervoer .... KRACHT DOOR COMBINATIE


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niet tevreden ?
Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over onze dienstverlening of heeft u een suggestie over hoe het nog beter kan, laat ons dit dan weten.Dit kan door te bellen met: 0168-330055.
Wij zullen binnen 4 werkdagen reageren op uw klacht of suggestie.
Reageren per mail kan uiteraard ook: klik hier


INFORMATIE: 0168-330055
 
Wij staan u graag te woord !

klik hier om een e-mail te sturen

Combikracht Personenvervoer B.V.- Industrieweg 10a - 4762 AE Zevenbergen